MATGLEDEN setter fokus på tilberedningsmetoder, farger, næring, hygge og et bevisst kjøkken.
Boken inneholder enkelt overkommelige oppskrifter og informasjon som både matentusiaster og
nybegynnere vil finne nyttig og inspirerende. Mer info
MATGLEDEN setter fokus på tilberedningsmetoder, farger, næring, hygge og et bevisst kjøkken.
Boken inneholder enkelt overkommelige oppskrifter og informasjon som både matentusiaster og
nybegynnere vil finne nyttig og inspirerende.
Celina Karine Myhra har siden 2014 delt hverdagen sin med titalls-tusener seere på YouTube og
følgere på Instagram. Hun inspirerer innen alt fra skjønnhet og velvære til interiør- og reisetips- men
størst av alt er matgleden. Med boken MATGLEDEN debuterer hun som forfatter i en alder av 24 år.
Celina Karine ønsker å spre matglede og normalisere et plantebasert kosthold, uten nødvendigvis å
sette merkelapper. MATGLEDEN er norskprodusert hos Svanemerket trykkeri og består av CO2-
nøytralt materiale produsert av landbruksavfall.
Boken er på 240 sider.