Meny
Handlekurv

Skopleie

Skopleie

Jevnlig bruk av skokrem og impregnering gjør skoene mer holdbar. Når du nettopp har kjøpt deg et par sko som trenger impregnering, bør du spraye de før du tar de i bruk første gang. Vi anbefaler deg å gå for en spray som man kan bruke på nesten alle slags typer sko, og så supplere med krem eller balm.

Kjøp KIWI Exreme Protector hos Sparkjøp her

Glatt skinn/Kunstskinn/Syntetisk materiell: Fjern flekker med en fuktig klut. Nøytral skokrem vil holde på skoens originale farge, men farget skokrem kan brukes for å friske opp fargen. Impregnering holder unna fuktighet, smuss og saltrender.

Semsket skinn og nubuck: Fjern flekker med en børste for semsket skinn. Rengjør med fuktig klut eller egen sjampo for denne typen skinn. Etter rengjøring, spray impregnerer du skoen for å beskytte mot fukt og skitt. Ved ønske om å friske opp fargen benytter du en flytende skokrem for semsket skinn.

Gummistøvler: Vaskes med fuktig klut. Du får kjøpt produkter som både smører og renser. Pass på å ikke sette gummistøvler på varmekabler, da dette kan føre til at gummien blir tørr og slår sprekker.

Skopleie / skotilbehør:

Klikk her for å se alle varene innen skopleie / skotilbehør hos Sparkjøp