Meny
Handlekurv

Kortbetaling

VISA OG MASTERCARD

Betaling med kort er trygt og enkelt hos Spar Kjøp. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og verifiseringskode (CVV2) bak på ditt kort. Deretter kan du glede deg til din bestillig blir levert.

Din kortinformasjon blir holdt strengt konfidensielt og er underlagt en meget sikker krypering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen. Vi lagrer heller ikke noe av din kortinformasjon.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Spar Kjøp AS så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen 7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.