Meny
Handlekurv

Maxim 40% Protein Bar

Bringebær:
Protein bar med 20g protein og bare 0,9 g sukker og en god smak av sjokolade og bringebær. Protein bar med eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg masse protein, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. Baren inneholder hele 20 g protein, og bare 0,9 g sukker. Den har også et høyt fiberinnhold og holder deg mett. En ekte proteinbar rett og slett. Baren kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen.

Brownie:
Protein bar for deg som er ute etter mye proteininnhold, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. Baren inneholder hele 20 g protein og bare 1,4 g sukker. Den har også et høyt fiberinnhold som holder deg mett lenge. 40% Protein Bar Brownie kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen.

Mint:
Proteinbar med 20g protein og bare 0,4 g sukker og en god smak av mint og sjokolade. Proteinbar med eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg ye protein, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. Baren inneholder hele 20 g protein, og bare 0,4 g sukker. Den har også et høyt fiberinnhold og holder deg mett. En ekte proteinbar rett og slett. Baren er også lav på laktose (0,09 g per bar, 0,18 g per 100 g). Baren kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen .

Kokos og lime:
Proteinbar med 20g protein og bare 0,7 g sukker og en god smak av kokos og lime. Proteinbar med eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg ye protein, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. Baren inneholder hele 20 g protein, og bare 0,7 g sukker. Den har også et høyt fiberinnhold og holder deg mett. En ekte proteinbar rett og slett. Baren er også lav på laktose (0,11 g per bar, 0,23 g per 100 g). Baren kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen.

  • kr 30,90

+ -

Protein bar med 20g protein og bare 0,9 g sukker og en god smak av sjokolade og bringebær.

Protein bar med eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg masse protein , men som ønsker å unngå unødvendig sukker. Baren inneholder hele 20 g protein , og bare 0,9 g sukker . Den har også et høyt fiberinnhold og holder deg mett. En ekte proteinbar rett og slett . Baren kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen .

Protein bar for deg som er ute etter mye proteininnhold, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. Baren inneholder hele 20 g protein og bare 1,4 g sukker. Den har også et høyt fiberinnhold som holder deg mett lenge.

40% Protein Bar Brownie kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen.

Proteinbar med 20g protein og bare 0,4 g sukker og en god smak av mint og sjokolade.

Proteinbar med eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg ye protein, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. Baren inneholder hele 20 g protein, og bare 0,4 g sukker. Den har også et høyt fiberinnhold og holder deg mett. En ekte proteinbar rett og slett. Baren er også lav på laktose (0,09 g per bar, 0,18 g per 100 g). Baren kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen .