Meny
Handlekurv

Garnier Respons Bodylotion 250ml

Garnier Respons Bodylotion kommer i 3 fantastiske varianter. Olive Mythique: Næringsrik lotion for veldig tørr hud. Inneholder jomfruolivenolje og har nærende og mykgjørende egenskaper. Helt uten parabener. Ikke grisete, ikke klissete. Marvellous oils: Fuktighetsgivende lotion for tørr hud. Inneholder argan- og kameliaolje som mykgjør og nærer huden med en følelse av lukseriøs sanseopplevelse. Helt uten parabener. Ikke grisete, ikke klissete. Honey Treasures: Ekstra dyptgående lotion for ekstra tørr hud. Inneholder Royal Jelly-estrakt, Propolis-estrakt og honning. Har nærende og mykgjørende egenskaper. Helt uten parabener. Ikke grisete, ikke klissete.

  • kr 36,90

+ -

Garnier Respons Bodylotion kommer i 3 fantastiske varianter.

Olive Mythique: 

Næringsrik lotion for veldig tørr hud. Inneholder jomfruolivenolje og har nærende og mykgjørende egenskaper. Helt uten parabener. Ikke grisete, ikke klissete.

Marvellous oils:

Fuktighetsgivende lotion for tørr hud. Inneholder argan- og kameliaolje som mykgjør og nærer huden med en følelse av lukseriøs sanseopplevelse. Helt uten parabener. Ikke grisete, ikke klissete.

Honey Treasures:

Ekstra dyptgående lotion for ekstra tørr hud. Inneholder Royal Jelly-estrakt, Propolis-estrakt og honning. Har nærende og mykgjørende egenskaper. Helt uten parabener. Ikke grisete, ikke klissete.